Jognyilatkozat

 

Az Alkobeer Projektkonzorcium honlapja vagy annak bármely oldalának megnyitásával a honlap látogatója elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket az Alkobeer Projektkonzorcium bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.Kérjük, amennyiben az alábbi feltételekkel nem ért egyet, illetve az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek nem ismeri el, úgy honlapunkat ne nyissa meg, ne böngéssze!

1. Feltételek

1.1. Az Alkobeer Projektkonzorcium honlapjának látogatója a honlapról az Alkobeer_TECH-08-A32-2008-0423 jelű kutatás-fejlesztési projekttel kapcsolatos információkat tölthet le, jeleníthet meg, tárolhat el vagy nyomtathat ki, kizárólag nem kereskedelmi, személyes használatra.

1.2. Az Alkobeer Projektkonzorciumtagjai fenntartják a jogot, hogy megszakítsák vagy megszüntessék a honlap valamely, vagy akár összes szolgáltatását. Az Alkobeer Projektkonzorciumtagjai nem vállalnak semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget a honlap bármely vagy összes szolgáltatásánakmegszakításából, megszüntetéséből eredően.

1.3. Az Alkobeer Projektkonzorcium honlapján elhelyezett elektronikus tartalom nem bizalmas, vagyoni értékkel nem rendelkezik.

1.4. Az Alkobeer Projektkonzorcium honlapja tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

2. Szerzői jog

Az Alkobeer Projektkonzorcium honlapja, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az Alkobeer Projektkonzorciumtagjainak kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

3. Információk, felelősség

3.1. Az Alkobeer Projektkonzorcium honlapján elhelyezett információk, adatok, illetve dokumentumok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az Alkobeer Projektkonzorciumtagjai felelősséget nem vállalnak. Az Alkobeer Projektkonzorcium honlapját látogató felhasználók a honlapot kizárólag saját felelősségükre használják.

3.2. Az Alkobeer Projektkonzorciumtagjai felelősséget nem vállalnak azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlap használatából, annak nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Impresszum

Az Alkobeer Projektkonzorcium, illetveaz Alkobeer_TECH-08-A32-2008-0423 projekt hivatalos oldala.

Levél a webmesternek  elérhetőség, megjelenítési, grafikai hibák esetén!

A honlapot az Alkobeer Projektkonzorcium Kommunikációs megbízottja készíti. Tartalmi kérdések esetén levél küldéshez kattintson ide!

Felelős szerkesztő: Dr. Roszík Péter, ügyvezető

Szerkesztő: Kanyó Zsolt, fejlesztési részlegvezető

Szerkesztőség:Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

Adatbázisgazdák, fotók: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

Tartalmak előállításában közreműködik: Gold Communications Kft.

A sajtószemle a Gold Communications Kft. közreműködésével készül.

A honlap fejlesztési, karbantartási és üzemeltetési munkálatait a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. végzi.

A design és grafikai elemek megvalósítása az Apisoft és az LV Services közreműködésével készült.