• Alkobeer projekt
    • Alapelvek, célkitűzések
  • A Konzorcium
    • Körös-Maros Biofarm Kft.
    • MTA-ATK
    • Budapesti Corvinus Egyetem
    • Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.…
  • A munkaterv
    • Alapanyag nemesítés, fajtafenntartás
    • Termesztéstechnológia
    • Kártevőmentesítés
    • Piackutatás, termékstratégia
    • Receptúra- és termékfejlesztés…
    • Valósidejű terméktanúsítás
  • A projekt termékei
    • Bio alakor búza
    • Alakor sör flower co
      • Kísérleti sörfőzés eredményei
    • Készletellenőrzés, nyomonkövetés
  • Publikációk
    • Sajtó
    • Tudományos
    • Ismeretterjesztő
    • Videótár
    • Fotógaléria
    • Linktár
    • Zárókonferencia előadásai
  • ENGLISH
    • the project consortium
    • organic breeding
    • organic einkorn beer
    • batch control and traceability

HASZNOS LINKEK

 

Value-added Grains for Local and Regional Food Systems, USDA Project
part 1.          part 2.          part 3.          part 4.          part 5.          part 6. 

Science Nordic, Brewing Stone Age Beer, 07.20.2012

 

Nutritional Qualities of Grains, Comparison Chart

 

German Beer Institute

 

European Brewery Convention

 

Sör – wikipédia

 

Magyar házi sörfőzdék

 

Sör – A folyékony kenyér

 

A sörfőzés lépései

 

Főzdefeszt 2014

 

Meinklang – az osztrák ősgabona sör

 

Kapcsolatfelvétel 

© Alkobeer Projekt Konzorcium 2009-2014. 

Minden jog fenntartva.

Üzemeltető: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Készítette: Apisoft