Várhelyi Zoltán fejlesztési igazgató, Körös-Maros Biofarm Kft., Gyula

Áttekintés – Az ALKOBEER projekt hét esztendeje

 

Megyeri Mária kutatásvezető, MTA – Agrártudományi Kutatóközpont, Martonvásár

Az alakor búza útja az ősidőktől napjainkig: modern alakor fajták létrehozása Martonvásáron. Kihívások és eredmények az alakor búza ökológiai nemesítésében és szaporítóanyag előállításában.”

 

Hegyesné dr. Vecseri Beáta dékánhelyettes, tanszékvezető, BCE Sör és Szeszipari Tanszék, Budapest

Hogyan készült az Alakor biosör? Kudarcok, sikerek és tervek.”

 

Kanyó Zsolt fejlesztési részlegvezető, Biokontroll Hungária Nonprofit Kft., Budapest

Teljes termékpályás ellenőrzési és online tételtanúsítási rendszer a nemesítéstől a sörös polcokig – ALAKORSHOW